En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informaci贸 i de Comer莽 Electr貌nic (LSSI-CE), MANUFACTURES DE L’OCI SL informa que 茅s titular del lloc web www.calbisbe.cat D鈥檃cord amb l鈥檈xig猫ncia de l鈥檃rticle 10 de l鈥檈smentada Llei, MANUFACTURES DE L’OCI SL informa de les seg眉ents dades:

El titular d鈥檃quest lloc web 茅s MANUFACTURES DE L’OCI SL, amb B-61019147 i domicili social a Pla莽a Valldaura 1 08241, MANRESA (BARCELONA).
La direcci贸 de correu electr貌nic de contacte amb l鈥檈mpresa 茅s: HOLA@CALBISBE.CAT.

 

USUARI I R脠GIM DE RESPONSABILITATS

La navegaci贸, acc茅s i 煤s pel lloc web de MANUFACTURES DE L’OCI SL ,confereix la condici贸 d鈥檜suari, per la que s鈥檃ccepten, des de la navegaci贸 pel lloc web de MANUFACTURES DE L’OCI SL, totes les condicions d鈥櫭簊 aqu铆 establertes sense perjudici de l鈥檃plicaci贸 de la corresponent normativa d鈥檕bligat compliment legal segons el cas. El lloc web de MANUFACTURES DE L’OCI SL proporciona gran diversitat d鈥檌nformaci贸, serveis i dades. L鈥檜suari assumeix la seva responsabilitat en l鈥櫭簊 correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s鈥檈stendr脿 a:

La veracitat i licitud de les informacions aportades per l鈥檜suari en els formularis facilitats per MANUFACTURES DE L’OCI SL per l鈥檃cc茅s a determinats continguts o serveis oferts pel web.
L鈥櫭簊 de la informaci贸, serveis i dades ofertes per MANUFACTURES DE L’OCI SL contr脿riament a all貌 disposat per les presents condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l鈥檕rdre p煤blic, o que de qualsevol altre forma pugui suposar lesi贸 dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.

 

POL脥TICA D鈥橢NLLA脟OS I EXTENSIONS DE RESPONSABILITAT

MANUFACTURES DE L’OCI SL no es fa responsable del contingut dels llocs web als quals l鈥檜suari pugui accedir a trav茅s dels enlla莽os establerts en el seu lloc web i declara que en cap cas procedir脿 a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut d鈥檃ltres llocs de la xarxa. Aix铆 mateix, tampoc garantir脿 la disponibilitat t猫cnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seva propietat als quals es pugui accedir per mitj脿 dels enlla莽os.

MANUFACTURES DE L’OCI SL declara haver adoptat totes les mesures necess脿ries per evitar qualsevol dany als usuaris del seu lloc web, que poguessin derivar-se de la navegaci贸 pel seu lloc web. En conseq眉猫ncia, MANUFACTURES DE L’OCI SL no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegaci贸 per Internet pogu茅s patir l鈥檜suari.

 

MODIFICACIONS

MANUFACTURES DE L’OCI SL es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense av铆s previ, en el contingut del seu lloc web. Tant pel que fa als continguts del lloc web, com en les condicions d鈥櫭簊 del mateix. Aquestes modificacions podran realitzar-se a trav茅s del seu lloc web per qualsevol forma admissible en dret i seran d鈥檕bligat compliment durant el temps en qu猫 es trobin publicades en la web i fins que no siguin modificades v脿lidament per altres posteriors.

 

PROTECCI脫 DE DADES

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecci贸 de Dades de Car脿cter Personal, l鈥檌nformem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de MANUFACTURES DE L’OCI SL amb B-61019147 i domicili social situat a Pla莽a Valldaura 1 08241, MANRESA (BARCELONA), amb la finalitat de poder facilitar, agilitzar i complir els compromisos establerts entre ambdues parts. En compliment amb la normativa vigent, MANUFACTURES DE L’OCI SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vost猫 es compromet a notificar-nos qualsevol variaci贸 i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les finalitats esmentades.

MANUFACTURES DE L’OCI SL informa que procedir脿 a tractar les dades de manera l铆cita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. 脡s per aix貌 que MANUFACTURES DE L’OCI SLes compromet a adoptar totes les mesures raonables perqu猫 aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilaci贸 quan siguin inexactes.

D鈥檃cord amb els drets que li confereix l鈥檒a normativa vigent en protecci贸 de dades podr脿 exercir els drets d鈥檃cc茅s, rectificaci贸, limitaci贸 de tractament, supressi贸, portabilitat i oposici贸 al tractament de les seves dades de car脿cter personal aix铆 com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petici贸 a l鈥檃dre莽a postal indicada m茅s amunt o al correu electr貌nic HOLA@CALBISBE.CAT.

Podr脿 dirigir-se a l鈥橝utoritat de Control competent per a presentar la reclamaci贸 que consideri oportuna.

 

PROPIETAT INTEL路LECTUAL I INDUSTRIAL

MANUFACTURES DE L’OCI SL per si mateixa o com a cession脿ria, 茅s titular de tots els drets de propietat intel路lectual i industrial de la seva p脿gina web, aix铆 com dels elements continguts en la mateixa (a t铆tol enunciatiu, imatges, so, 脿udio, v铆deo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecci贸 de materials usats, programes d鈥檕rdinador necessaris per al seu funcionament, acc茅s i 煤s, etc.), titularitat de MANUFACTURES DE L’OCI SL. Seran, per tant, obres protegides com a propietat intel路lectual per l鈥檕rdenament jur铆dic espanyol, ser脿 d鈥檃plicaci贸 tant la normativa espanyola i comunit脿ria en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la mat猫ria i subscrits per Espanya.

Tots els drets reservats. En virtut del que disposa la Llei de Propietat Intel路lectual, queden expressament prohibides la reproducci贸, la distribuci贸 i la comunicaci贸 p煤blica, inclosa la seva modalitat de posada a disposici贸, de la totalitat o part dels continguts d鈥檃questa p脿gina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitj脿 t猫cnic, sense l鈥檃utoritzaci贸 de MANUFACTURES DE L’OCI SL.

L鈥檜suari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel路lectual i Industrial titularitat de MANUFACTURES DE L’OCI SL. Podr脿 visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport f铆sic sempre que sigui, 煤nica i exclusivament, per al seu 煤s personal i privat. L鈥檜suari haur脿 d鈥檃bstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecci贸 o sistema de seguretat que estigu茅s instal路lat a les p脿gines de MANUFACTURES DE L’OCI SL.

 

ACCIONS LEGALS, LEGISLACI脫 APLICABLE I JURISDICCI脫

MANUFACTURES DE L’OCI SL es reserva, aix铆 mateix, la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes per la utilitzaci贸 indeguda del seu lloc web i continguts, o per l鈥檌ncompliment de les presents condicions.

La relaci贸 entre l鈥檜suari i el prestador es regir脿 per la normativa vigent i d鈥檃plicaci贸 en el territori espanyol. De sorgir qualsevol controv猫rsia les parts podran sotmetre els seus conflictes a arbitratge o acudir a la jurisdicci贸 ordin脿ria complint amb les normes sobre jurisdicci贸 i compet猫ncia al respecte. MANUFACTURES DE L’OCI SL t茅 el seu domicili a BARCELONA, Espanya.