De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecci贸 de Dades de Car脿cter Personal i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informaci贸 i de Comer莽 Electr貌nic (LSSI-CE), MANUFACTURES DE L’OCI SL informa als usuaris, que ha procedit a crear un perfil a la / Xarxa / 茅s Social / 茅s Linkedin, amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.

 

Dades MANUFACTURES DE L’OCI SL:

 • CIF: B-61019147
 • DIRECCI脫: PLA脟A VALLDAURA 1, 08241, MANRESA (BARCELONA)
 • CORREU ELECTR脪NIC: HOLA@CALBISBE.CAT
 • L鈥檜suari disposa d鈥檜n perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la p脿gina creada per MANUFACTURES DE L’OCI SL, mostrant aix铆 inter猫s en la informaci贸 que es publiciti a la Xarxa. En unir-se a la nostra p脿gina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d鈥檃quelles dades personals publicades en el seu perfil.

 

L鈥檜suari pot accedir en tot moment a les pol铆tiques de privacitat de la pr貌pia Xarxa Social, aix铆 com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

 

MANUFACTURES DE L’OCI SL聽t茅 acc茅s i tracta la informaci贸 p煤blica de l鈥檜suari, especialment, el seu nom de contacte. Aquestes dades, nom茅s s贸n utilitzats dins de la pr貌pia Xarxa Social. No s贸n incorporades a cap fitxer.

En relaci贸 als drets d鈥檃cc茅s, rectificaci贸, cancel路laci贸 i oposici贸, dels quals vost猫 disposa i que poden ser exercits davant MANUFACTURES DE L’OCI SL, d鈥檃cord amb la LOPD, ha de tenir en compte els seg眉ents matisos

 • Acc茅s: Vindr脿 definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d鈥檃cc茅s a la informaci贸 dels perfils dels usuaris.
 • Rectificaci贸: nom茅s es satisfer-se en relaci贸 a la informaci贸 que es trobi sota el control de MANUFACTURES DE L’OCI SL, per exemple, eliminar comentaris publicats a la pr貌pia p脿gina. Normalment, aquest dret ha de exercir-lo davant la Xarxa Social.
 • Cancel路laci贸 i / o oposici贸: Com en el cas anterior, nom茅s podr脿 satisfer-se en relaci贸 a la informaci贸 que es trobi sota el control de MANUFACTURES DE L’OCI SL, per exemple, deixar d鈥檈star unit al perfil.

 

MANUFACTURES DE L’OCI SL realitzar脿 les seg眉ents actuacions:

 • Acc茅s a la informaci贸 p煤blica del perfil.
 • Publicaci贸 en el perfil de l鈥檜suari de tota aquella informaci贸 ja publicada a la p脿gina de MANUFACTURES DE L’OCI SL.
 • Enviar missatges personals i individuals a trav茅s dels canals de la Xarxa Social.
 • Actualitzacions de l鈥檈stat de la p脿gina que es publicaran en el perfil de l鈥檜suari.

L鈥檜suari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d鈥檌nteressar i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per a aix貌 haur脿 d鈥檃ccedir a la seva configuraci贸 de privacitat.

 

PUBLICACIONS

L鈥檜suari, un cop unit a la p脿gina de MANUFACTURES DE L’OCI SL, podr脿 publicar en aquesta 煤ltima comentaris, enlla莽os, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multim猫dia suportat per la Xarxa Social. L鈥檜suari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d鈥檃utor i de propietat intel路lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicaci贸 en la p脿gina, ja siguin textos, gr脿fics, fotografies, v铆deos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d鈥檃temptar contra la moral, l鈥櫭╰ica, el bon gust o el dec貌rum, i / o que infringeixin, violin o infringeixin els drets de propietat intel路lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos , MANUFACTURES DE L’OCI SL es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol路licitar el bloqueig permanent de l鈥檜suari.

MANUFACTURES DE L’OCI SL聽no es far脿 responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.

L鈥檜suari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, de manera que ell mateix 茅s el principal responsable de la seva privacitat.

Les imatges es puguin publicar en la p脿gina no seran emmagatzemades a cap fitxer per part de MANUFACTURES DE L’OCI SL, per貌 s铆 que romandran a la Xarxa Social.

 

CONCURSOS I PROMOCIONS

MANUFACTURES DE L’OCI SL聽es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els quals podr脿 participar l鈥檜suari unit a la seva p脿gina. Les bases de cada un d鈥檈lls, quan s鈥檜tilitzi per a aix貌 la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades a la mateixa. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui d鈥檃plicaci贸.

La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni est脿 associada a cap d鈥檈lles.

 

PUBLICITAT

MANUFACTURES DE L’OCI SL utilitzar脿 la Xarxa Social per publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecci贸 comercial, ser脿 sempre, complint amb les exig猫ncies legals de la LOPD i de la LSSI-CE.

No es considera publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la p脿gina de MANUFACTURES DE L’OCI SL perqu猫 tamb茅 ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

A continuaci贸 detallem l鈥檈nlla莽 a la pol铆tica de privacitat de la Xarxa Social: